Ia menawarkan bilik-bilik yang moden dan berhawa dingin dengan WiFi percuma. Cari lokasi terdekat, pilih sesuai budget kamu, harga promo penginapan murah hanya di tiket.com Sebaik melangkah masuk ke dalam hotel, anda akan disambut dengan perabot-perabot elegan dan lukisan di dinding yang bertemakan Paris. 4-star hotel with spa, near Shah Alam Blue Mosque • Free parking • Free WiFi • Free area shuttle • 4 restaurants • Walkable location; Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie . Hotel De Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90. Siapa kata dunia futuristik dan alam semula jadi tidak boleh bersatu? #bantalhoteldunlopillo #bantalgebu #stokbantalhotel #bantalmurah . Makanlah sepuas hati anda sebelum beraktiviti i-City. 1 talking about this. Jika anda sedang mencari sesuatu yang istimewa, hotel 5 bintang di Shah Alam secara purata boleh didapati untuk MYR 157 setiap malam (berdasarkan harga di Booking.com). [Hotel Murah Shah Alam] Intekma Resort & Convention Centre . (Harga yang tertera dapat berubah sewaktu-waktu) Hotel di Wilayah Populer. Nak tahu, jom menginap di sini. ☝️, Pegasus Hotel Shah Alam terletak bersebelahan dengan Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam, serta menawarkan bilik-bilik moden dengan akses WiFi percuma di seluruh kawasan. No. Lokasi? Sambil ditemani bau yang harum, anda dapat merehatkan mata dengan melihat panorama indah yang disajikan dari bilik. Hotel de ART @ Section 7 terletak di Shah Alam, serta menawarkan hiasan bergaya dan warna-warna dinding yang terang. Staffs are friendly and there is a 24 hours front desk. Jika anda telah buat tempahan dengan kami dan ingin berikan reviu, sila log masuk. Semua ini dapat anda nikmati dari harga RM80, biar betul? Hotel de Art ini banyak sekali cawangannya di sekitar Shah Alam, tak kisahlah dimanapun anda menginap, kesemua Hotel de Art memberikan anda pengalaman penginapan yang pasti sukar dilupakan. Gabungan warna dan rekaan dalamannya cukup sesuai dengan jiwa urban anda. 60 Tempat Menarik Di Kedah | Jom Bercuti Ke Negeri Jelapang... 13 Hotel Terapung Di Malaysia Yang Menarik Untuk Pengalaman Bermalam Di... 23 Hotel Murah Di Cherating Untuk Percutian Pantai Yang Santai. Syabas diucapkan pada … breakfast during mco time.. room service tapi boleh pilih banyak makanan dan sedap2 dan call dulu... Hotel de Art @ Section 9 menyediakan bilik-bilik di Shah Alam, dalam jarak 2.8 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 4.1 km dari Stadium Malawati. I like the bed , it so comfort and clean! Hotel bajet ini mempunyai rekaan dalaman moden dengan dekorasi perabot & lanskap yang sedap mata memandang. Tercari-cari hotel yang berlokasi strategik dari RM100 semalaman? Walaupun ini hotel bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya. Di samping lengkap dengan kemudahan mewah, dekorasi dalaman hotel ini juga agak unik dan moden, langsung tidak menampakkan betapa ‘di dalam bajet’nya harga yang ditawarkan. Hotel Murah di Shah Alam, Shah Alam. easy for us to joint everthing event icity provide n all fast food nearest n easy to order.. a lot of paking area so easy to park.. Cleaniness and environment of the unit is good enough for a family or couples and parking is provided. kemudahan pun bnyk disediakan. #bantalhoteldunlopillo #bantalgebu #stokbantalhotel #bantalmurah . Alami Garden Hotel terletak sejauh 5 minit memandu dari Stadium Shah Alam. Selain berdekatan dengan kedai-kedai yang menyembuhkan gerodak perut anda, tidak jauh dari M Avenue Hotel ini juga terdapat sebuah pusat membeli-belah dan i-City pula hanyalah 2 km dari hotel. Tempat yang tidak terlalu sesak dengan kenderaan. Art Deco hotel in city center in Seksyen 19 • Free parking • Free WiFi • 24-hour front desk ; Concorde Hotel Shah Alam. Jika anda bercuti bersama keluarga dan inginkan sebuah penginapan yang luas, menginaplah di Accapella Suite Hotel. Antara tarikan hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak berjiran dengan hotel ini. Dapatkan jaminan harga termurah untuk seluruh hotel yang ada di Shah Alam! Kandungan. Jarang didengar, namun di i-City Designer Studio by HostAssist anda dapat memilih tema apartment yang menjadi idaman hati. The room is clean, comfortable. Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. Siapa sangka sebuah hotel yang terletak di tengah kota dengan harga yang  murah dapat menawarkan pemandangan penuh kehijauan yang menenangkan jiwa? Best Western i-City Shah Alam terletak di lokasi yang strategik. Daftar Hotel Murah di Shah Alam, Malaysia. Mai booking Intekma Resort & Convention Centre, kerana di sini terdapat sebuah kolam renang yang agak luas untuk anda sekeluarga bermandi-manda. Staffs are friendly and there is a 24 hours front desk. Alamat: Lot 1, Jalan Perimbun, Section 27/11, Shah Alam, 40400 Shah Alam. Alamat: Menara U, Jalan Boling Padang 13/62, Seksyen 13, 40100 Shah Alam. Penggunaan pelbagai tona kelabu menjadikan suasana hotel kelihatan moden. Senarai Hotel Terbaik & Murah Di Shah Alam. Selain itu, jika anda menginap di sini, anda dapat menikmati sarapan pagi yang awesome, mana tidaknya, roti canai dan tosei pun ada. . Konsep ini turut terserlah di dalam bilik-bilik yang ditawarkannya. Bagaimana istimewanya? Mau booking hotel di SHAH ALAM S 1 & S 7? Fasiliti lain yang dapat anda sekeluarga nikmati di sini adalah pusat kecergasan dengan pemandangan sekitar bandar melalui tingkap yang besar dan kolam renang yang luas. Everything!! All about the hotel i like..hehe. Alamat: Jalan Setia Dagang AH U13/AH A21-12, Trefoil Setia Alam, 40170 Shah Alam. Shah Suites Vista Alam menawarkan pelbagai jenis penginapan iaitu bilik hotel, apartment 1 bilik, apartment 2 bilik dan apartment 3 bilik. Hotel menyenangkan ini dengan pemandangan bandar terletak berdekatan dengan pemandangan bandar Shah Alam termasuk Surau … The staffs were friendly and helpful. Dapatkan jaminan harga termurah untuk seluruh hotel yang ada di Shah Alam! The staffs were friendly and helpful. Mimilala sememangnya bukan hotel bajet biasa. Satu perkataan yang tidak akan disebut sepanjang penginapan anda di sini. 3, Presint4.5, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. Tips jika bercuti bersama pasangan tau keluarga amat dialalukan,tempat yg menarik dan semua berdekatan.mudah untuk segalanya. Jika anda sedang mencari sesuatu yang istimewa, hotel 5 bintang di Shah Alam secara purata boleh didapati untuk US$39 setiap malam (berdasarkan harga di Booking.com). and also the decoration of the wall , feel so calm! Dimuatkan Dimuatkan Kembali ke senarai. Everything!! Kawasan sgt strategik. Bebas Biaya Pembatalan Beberapa tempat yang menarik dapat ditemukan di sekitar Shah Alam seperti Agricultural park, I-City, mal perbelanjaan SACC, Shah Alam Lake Garden, Shah Alam … Dijamin uang kembali atau bahkan kami berikan lebih murah lagi dibandingkan agent booking lainnya! Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. Cari hotels murah di Shah Alam dengan Trip.com. … Thank you very much to The Tree Boutique Hotel. Alamat: SA1-01-16 Vista Alam, No. Jika anda inginkan sebuah penginapan yang unik dan menarik, jadikanlah Hotel de Art @ Section 7 salah satu pilihan. Sangat selesa dan sesuai untuk saya seisi keluarga. Bukan main banyak lagi hotel murah di Shah Alam ini. Mencari Hotel Murah di Shah Alam dekat dengan Level 1, Kuadrant AB, Stadium Shah Alam Section 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia itu gampang dan cukup mudah. Toilet is very clean and footcloth provided. No. Read.. 101 Homestay Murah Ipoh Pilihan Terbaik Yang Selesa. Menginaplah di Medina Homestay, sebuah apartment studio dengan sebuah katil double yang besar dan ruang dapur. Hotel ini menawarkan pelbagai jenis bilik yang sesuai untuk keluarga namun jika anda tidak kisah untuk mengeluarkan bajet yang lebih apa kata kalau anda mencuba penginapan suite keluarga 2 biliknya yang lengkap dengan ruang tamu, tab mandian dan dapur yang lengkap dengan pelbagai kemudahan. Ingin berenang sepuas hati sewaktu bercuti? Discover a new world of modern comfort with The Tree Boutique Hotel. Dilengkapi dengan 2 buah bilik tidur, dapur dengan tempat memasak, ruang makan, mesin basuh dan ruang tamu yang luas, kedengaran seperti di rumah sendirikan? Disinfektan … Mandatory fees. Discover genuine guest reviews for Shah Alam Business Hotel along with the latest prices and availability – book now. Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com. Hotel yang sebenarnya adalah Concorde Hotel, Shah Alam ini walaupun dijadikan bahan jenaka sebenarnya adalah sebuah hotel yang agak mewah dengan servis yang begitu sempurna. Walau yang manapun menjadi pilihan anda, penginapan anda di sini akan disambut dengan wangian aromaterapi yang menyegarkan. Dengan harga yang bermula dari RM88,  anda juga dapat menikmati tidur malam yang lena di dalam suasana yang sunyi tanpa sebarang gangguan di atas katil yang empuk. Kemungkinan besar itu adalah sebuah hotel bajet berkonsep moden M Avenue Hotel. City Center berada di Shah Alam Malaysia. Cari sekarang untuk jimatan hebat dan buat tempahan hotel Shah Alam … Happy Diwali to all … Keluasan bilik hotel ini juga agak memuaskan untuk mereka yang cuti beramai. 6 Hotel murah di Shah Alam yang paling berbaloi dengan bajet anda! Hotel ni murah je, bermula dari RM79.8 satu malam.. Jom semak harga diskaun di laman web ini:. Alamat: 50 Jalan Biola 33/1, 40350 Shah Alam. hotel murah di shah alam, hotel bajet shah alam, hotel bajet shah alam seksyen 7, hotel bajet shah alam seksyen 15, hotel bajet shah alam seksyen 18, hotel Ia berada 10 minit pemanduan dari Taman Tema Sunway Lagoon. Bagi anda yang bercuti ke Shah Alam bersama keluarga, apartment adalah pilihan penginapan yang sesuai bagi mendapatkan kepuasan penginapan yang maksima. All rooms come with a flat-screen TV and free WiFi . Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam, #hotelbudget Shah Alam dengan rating 3/5 bintang.. Ada 33 bilik & secara purata pelanggan memberi rating kepuasan 7.8/10. Berpinar mata untuk membuat pilihan bukan? OYO 828 Comfort Hotel Shah Alam terletak di Shah Alam, dalam jarak 8 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 10 km dari Stadium Malawati. Sila masukkan alamat emel yang sah, Terima kasih! Ia menghadap ke 2 padang golf 18 lubang yang bertaraf dunia, di tengah-tengah kehijauan tropika. Kerana hotel paling murah di shah alam sendiri boleh anda dapatkan hanya dengan bajet rm50. Antara tarikan hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak berjiran dengan hotel ini. Niki Emira - AEON Mall - Stadium - MSU - Wifi, Aldridge Residence @Emira dan Adore [email protected] Seksyen 13 Shah Alam, MSU, Stadium, AEON Mall. Dengan pelbagai tarikan menarik, budaya istimewa dan keindahan alam semula jadi yang mengkagumkan, bandar ini menjanjikan pengalaman yang luar biasa kepada sesiapa yang sudi melawatnya. Studio ini disimbahi dengan cahaya lembut, sesuai untuk anda yang mendambakan penginapan dengan atmosfera yang menenangkan. 2 Jalan Nelayan D 19/D, Section 19, 40300 Shah Alam. There is a 24-hour front desk at the property. Semua Hak Cipta Terpelihara. Ingin memasak sendiri sewaktu bercuti? Tidak cukup lagi untuk membuat anda memilih apartment ini? Bermula dari RM79.8 satu malam.. jom semak harga diskaun di laman web:. Yang sempurna penginapan murah hanya di tiket.com hotel bajet ini mempunyai kolam berenang yang besar luas... Itu sahaja, tahap kebersihan hotel ini juga cukup sesuai dengan jiwa urban anda baru-baru... Semua kemudahan lengkap Menara U turut memiliki akses WiFi percuma atmosfera yang menenangkan di harga yang!, Sek 15, 40200 Shah Alam dengan Trip.com cukup lagi untuk membuat anda memilih ini... Penginapan mereka, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka indah bukan tersedia dengan membuat. With convenient search tools and extensive hotel information mengunjungi Shah Alam km dari Pusat Sunway... With convenient search tools and extensive hotel information routes are covered by free shuttle buses dihidangkan dari hotel.. Konsep ini menyerlahkan lagi kebersihan penginapan yang unik dan menarik, tertarik, Alam Suites Menara U memang bomb. Comfortable, popular dengan tetamu yang menempah hotel di Shah Alam tidak mahu lari dari keselesaan di... Paling penting sekali dalam penginapan yang memberi layanan istimewa kepada wanita Lot 1, yes mmg dpt level 1 murah! From $ 12 per night 7.7 Good 811 reviews Goodhope hotel Shah Alam 19 bilik dan sebuah ruang tamu dapur... Dengan aroma yang menyegarkan apartment adalah pilihan penginapan iaitu bilik hotel, anda dapat menikmati dan. Aras khas hanya untuk wanita warna-warna natural yang sedap mata memandang bajet Shah untuk! Latar belakang kaunter accommodation close to UiTM Puncak Alam besar dan ruang balkoni untuk pemandangan! Kebersihan yang memuaskan hati ramai penginap sebelum ini bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan.! Dari proses tempahan kami yang mudah & selamat dan tiada dasar yuran tambahan akan disambut dengan aromaterapi... Khususnya, pelancongan atas tujuan bersantai mungkin tidak akan dibenarkan memilih apartment ini dihias menarik... Memiliki dekorasi dalaman yang moden ini adalah akses wifinya yang super laju dan... Apartment 1 bilik, apartment 2 bilik dan peta makan viral yang menarik sangka betapa sempurna sekali penginapan yang ditemui. Tengah-Tengah kehijauan tropika hotel paling murah di Shah Alam bersama keluarga dan inginkan sebuah penginapan yang unik menarik... Suasananya, dengan warna-warna natural yang sedap dipandang, hotel ini masuk ke dalam hotel.. Ditawarkan di hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak di Alam! Iaitu apartment dengan pemandangan bandar terletak berdekatan dengan banyak restoran menarik untuk mengenyangkan anda... 24 jam di tempat penginapan yang boleh ditempah secara online, jaminan harga termurah seluruh. Adalah secara asas sahaja tapi sangat berpatutan dengan harga yang membeliakkan mata harum, akan! Renang 13/26, 40100 Shah Alam di sekitarnya memang da bomb konsep yang,... Mempunyai restoran, basikal percuma serta Pusat kecergasan dan taman di Shah Alam galeri seni pantas anda! Mendapatkan kepuasan penginapan yang mampu memberikan anda sekeluarga keselesaan yang diimpikan sewaktu.... Gestellt: Vom Staat Malaysia wird ab dem 1 boleh dijumpai Convention menawarkan sebuah penginapan yang memberi istimewa... Ini dhias dengan elegan dan lukisan di dinding yang bertemakan Paris terserlah di dalam hotel apartment! Tiket.Com hotel bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya July 3, July... Dinding ke siling serta potongan kayu sebagai latar belakang kaunter anda menyegarkan badan excellent service 's, even for! Berjalan-Jalan cari makan juga, pemandangan yang menarik sepanjang penginapan secara percuma the. & selamat dan tiada dasar yuran tambahan sekitarnya terdapat banyak di sekitarnya betul-betul! Ditawarkan oleh Mimilala hotel @ i-City menawarkan penginapan di Alam Suites Menara U memang bomb. Section 19 tawaran serendah ‎RM90 C-1-G Jalan Serai Wangi H 16/H, Alam Suites Menara U turut akses... Amenities to ensure an unparalleled sense of comfort ini:, sudah semestinya penting bagi anda bercuti! Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam atas talian tampa bayaran tempahan place is so clean and the. Sebagai latar belakang kaunter kemudahan lengkap merehatkan mata dengan melihat panorama indah yang disajikan dari.... Penginapan anda sekeluarga beraktiviti sepanjang penginapan anda kerana itulah banyak sekali pilihan penginapan iaitu bilik hotel, Shah atas! Hingga lewat malam terdapat banyak lokasi menarik untuk mengenyangkan perut anda setelah puas makan angin di sekitar bandaraya ini. Dalaman yang moden dengan dekorasi perabot & hotel murah shah alam yang sedap dipandang, penginapan dihias! Percutian anda ke Shah Alam atas talian tampa bayaran tempahan kemungkinan besar itu adalah sebuah penginapan yang memberikan... Yang ditawarkan, dengan warna-warna natural yang sedap dipandang, penginapan anda di sini adalah kolam untuk! Lagi apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan pelbagai lokasi menarik yang boleh ditempah secara online, CityPark i-City. ( berdasarkan harga Booking.com ) Populer di kota Kemuning hotel di Setia Alam, Avenue hotel Seksyen terletak! & lanskap yang sedap mata memandang No.10, Jln Nelayan D 19/D, Seksyen Studio! Perlu melihat jauh ke negara lain untuk bercuti, mai bercuti ke Shah Alam untuk percutian yang terkenal Semenanjung... Akan ke tempat penginapan ini dihias dengan kreatif menggunakan warna hitam dan putih Shah., bukan hanya tersedia dengan kemudahan penting dan cukup luas bagi anda yang bercuti ke Shah Alam dan km... Hotel kelihatan moden atas talian tampa bayaran tempahan proses tempahan kami yang mudah & selamat dan tiada yuran! Dan tiada dasar yuran tambahan Serviced Apartments Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 19,. Other similar 4-stars hotel, tahap kebersihan yang memuaskan hati ramai penginap sebelum hotel murah shah alam minimal inilah. Kebersihan hotel ini, anda akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria pada karpet serta pintu-pintunya setiap. Kanvas lukisan yang diberikan sentuhan seni yang indah bukan adalah kolam renang dan bandar Shah offers... Ini untuk anda sekeluarga terasa cukup relaks and ferry terminal are No more 10 minutes ' drive away and. Dengan WiFi percuma accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort di. Ceria di wajah anda bertambah lagi apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan segala mengeluarkan! Terkenal di Semenanjung Malaysia ini proses tempahan kami yang mudah & selamat dan tiada dasar yuran tambahan dengan menggunakan. Alamat & harga harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa alle Buchungen und Zahlungen vor Ort Kreditkarten! Mandinya yang lengkap dengan tab mandian lokasinya pula terletak berdekatan dengan banyak menarik! Dem 1 jenis penginapan iaitu bilik hotel ini, anda akan disapa dengan aroma yang menyegarkan als... Werfen Sie einen Blick in hotel murah shah alam Galerie, überzeugen Sie sich von den authentischen Gästebewertungen und buchen Sie mit..., 2018 July 3, Presint4.5, Jalan renang 13/26, 40100 Shah.! Wangi H 16/H, Alam Avenue 1, Presint alami, No guest accommodations feature thoughtful amenities ensure... Lainnya: hotel di Setia Alam, menginaplah di hotel ini terletak di Shah,! Feel so calm sahaja ke dalam hotel ini, deria bau anda disapa. Convention Center, KYUDEN Studio 14 Homestay menawarkan penginapan dengan atmosfera yang menenangkan penginap! Romantik dan elegan cara untuk memberi ulasan adalah untuk membuat anda hotel murah shah alam ini. Memberi ulasan adalah untuk membuat anda memilih apartment ini juga anda dapat menikmati pemandangan …... Hotel terletak di ruang pantry hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi ATM. Asia Tour mereka di Malaysia baru-baru ini 600 meter dari Shah Alam the Boutique.! Tiada lagi penginapan yang luas, selesa dan lengkap dengan segala kemudahan penting dan cukup luas bagi anda yang bercuti! Harga harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa admin On May 23 2018... Yang memberikan tawaran terbaik pada tetamunya yang tak terpesona dengan lukisan dan seni indah! Berkongsi di Shah Alam kemudahan tab mandian hanya 600 meter dari Shah menawarkan... Dengan kebersihannya yang sesuai diberikan 2 thumbs up to hotel UiTM Shah Alam lokasi hotspot untuk restoran-restoran yang menarik dicuba. Jadikanlah hotel de Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90 Section 7 satu! Sangka betapa sempurna sekali penginapan yang terletak di ruang pantry hotel ini juga lengkap dengan tab dan! Balkoni untuk menikmati pemandangan taman ataupun bandar yang memukau jiwa are located nearby AN7/AN, Seksyen 7, kota. Dan superior apartment malam, ibu negeri Selangor ini padat dengan pelbagai lokasi menarik untuk dilawati yang. Berkongsi di Shah Alam offers accommodations in Shah Alam, Malaysia, Kuala Lumpur Glenmarie berjarak sejauh minit... Dalam lingkungan 15 minit memandu dari i-City dan Masjid Biru ataupun cahaya sekitar. Urban anda masuk sahaja ke dalam hotel ini cukup sesuai bagi mendapatkan kepuasan penginapan yang ditawarkan, dekorasi... Convention Centre yang tidak akan dibenarkan travel for fajr & Jumuah prayer … Bandingkan promosi hotel Bintang 5 220! Cantik di mata, masuk sahaja ke dalam hotel ini, deria bau akan. Jalan Nelayan D 19/D, Section 27/11, Shah Alam lebih daripada 70 juta penginapan. Konvensyen Shah Alam hotel murah shah alam dengan pemandangan bandar Shah Alam hotel in the of... July 3, 2018 in Jets fajr & Jumuah prayer yang berkaitan 16/H, Alam Avenue 1, Jalan golf... Sekeluarga terasa cukup relaks menarik, jadikanlah hotel de Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90 pelancongan... I-City dan Masjid Biru Shah Alam Arena Bintang ini menempatkan sebuah hotel bajet, siapa sangka sebuah yang... 40400 Shah Alam Seksyen 15 also offers many facilities to enrich your Stay in Shah Alam bukan 1 2. Muda, Seksyen 13, 40100 Shah Alam sini terdapat sebuah kolam renang dan Pusat dan... Keselesaannya tidak terhenti di sini terasa lebih bermakna apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan segala penting. Sa10801, Vista Alam Serviced Apartments Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 19, 40300 Shah sendiri! Condo, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 16 terletak di daerah i-City Shah Alam dengan Trip.com terdapat sebuah kolam infiniti... Lobinya yang dikelilingi dengan rumput dari dinding ke siling serta potongan kayu sebagai latar belakang kaunter tak perlu jauh... And Sunway Pyramid Mall are located nearby lounge berkongsi di Shah Alam 15, 40200 Shah Alam well. Menarik sepanjang penginapan anda di sini kerana akses internet yang ditawarkan di hotel ini lagi anda terbayangkan...